Shopping via nettet udfordrer de fysiske butikker
Cavinet

Shopping via nettet udfordrer de fysiske butikker

Masser af internet forhandlere udlover nu alverdens muligheder for levering. En af de mest anvendte er p.t. at få sendt til en pakkeshop, som gør det muligt at hente varerne når der er tid til det. Leveringsformen er jo super nem, og ofte ligeledes den prisbilligste fragtmulighed.

Du burde på samme måde udse dig at få ordren bragt til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Denne er godt nok en lille smule mere omkostningsfuld, men samtidig super ligetil. Den mest letkøbte fragtmetode er uden tvivl selv at hente varerne, som jo forudsætter at du lever nær internet butikkens tilholdssted.

Adskillige internet varehuse annoncerer levering på næste hverdag på en lang række af deres varer, men som trods alt kræver at bestillingen gennemføres tidligere end et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt skippet afsted forud for at de lageransatte har fri.

Nogle få e-handler i Danmark tilbyder fragt uden gebyr, men i mange tilfælde under forudsætning af at der aftages for en bestemt pris. I øvrigt kunne man foretrække den billigste leveringsmåde, hvilket oftest – om du er ved Hørsholm, Vordingborg eller Nivå – vil blive at få fragtmanden til at levere varerne til et udleveringssted.

De fleste køber hos online webshops

Det er rigtig let gængeligt for købere at finde information om priser på tværs af online outlets og til tak har flere online selskaber ikke kunne lade være med at stampe udsalgspriserne på varerne – til babyer og børn, og samtidig til voksne – helt i bund, og endda nogle gange yde fragt uden betaling.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være gunstigt at efterse enkelte online virksomheder efter rabatkoder forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at få den mindst kostelige pris.

Man bør ikke desto mindre være så påpasselig, at ifald en online virksomhed sælger et produkt til en pris der kan ses som urealistisk gunstig, kan det i nogle tilfælde være en indikator for en fup webbutik. Kortbetalinger er i hvert fald indbefattet af en vedtægt, som skærmer en imod falske firmaer på nettet.

Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du vælge en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, ifald du har i sinde at finansiere pengene over en længere periode.

Forinden nogen bestiller hos en forretning på nettet bør de i og for sig bese netshoppens betingelser, dog er det typisk ikke super interessant.

Et alternativt forslag er at bemærke om online virksomheden er godkendt af e-mærket, da det skulle være en antydning af at online webshoppen opfylder gældende dansk lovgivning, samt at internet webshoppen nu og da monitoreres af fagmænd som har megen viden om lovene på området. Desuden giver det dig lejlighed til at blive hjulpet, for så vidt du udsættes for problemstillinger i forbindelse med din bestilling.

Herudover er det prisværdigt at køberen er på vagt for de elementære reglementer der har betydning for handlen, eksempelvis hvilken ombytningsret internet virksomheden garanterer. I den sammenhæng er det ydermere vigtigt, at man permanent opbevarer sin købsbekræftelse, så man når som helst vil kunne vidne om sit køb, ligegyldigt om man leder efter et produkt til en mand eller kvinde.

Levering hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse

Trustpilot fører til sådan set fortræffelige muligheder for at kortlægge en stor gruppe nuværende kunders opfattelser og derfor tilråder vi, at du besigtiger internet shoppens omtaler forinden du køber.

Facebook yder på samme måde stort set belejlige løsninger til at få indtryk af internet butikkens kundetilfredshed. I øvrigt ses faktisk internet virksomheder hvor folk kan registrere en omtale af deres køb, hvilket desuden må udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Vores hjemmeside er finansieret ved hjælp af annoncer. Vi har aftaler med diverse online shops i Danmark i form af at vi publicerer deres varer, og tager kommission om en af vores besøgende foretager en handel.

Fakta vedrørende varer og netbutikker understøttes fra tid til anden, men vi påtager os intet ansvar for reguleringer der er blevet lavet efter at vi sidst opdaterede sidens informationer.